Bojanje interijera

Nudimo Vam bojanje prostora na vašem vjenčanju profesionalnim uređajima posljednje generacije. Zavisno od samog prostora u kojem se vaše vjenčanje odvija, predložit ćemo idealnu kombinaciju uređaja. Prostor se može obojiti u bilo koju nijansu u neku od 16 milijuna boja, a boje se mogu mijenjati i podešavati tokom večeri.

16 milijuna boja Bezbroj kombinacija

Prostor se može obojiti u više od 16 milijuna nijansi širokog spektra boja.

Boje se mogu i kombinirati u komplementarnerasvjetne scene kako bi se naglasili određeni dijelovi prostora

100% kontrola

Intenzitet i boje rasvjete su pod stalnom kontrolom našeg tehničara

Rasvjeta za plesni podij

Rasvjeta za plesni podij se sastoji od nekoliko bitnih elemenata:

1. Inteligentni rasvjetni uređaji (tzv. Roto glave) su baza cijelog svjetlosnog show-a. Za njih je karakteristično da mogu projektirati razne kombinacije boja, oblika i efekata.

2. Magla, dim ( Hazer, Smoke mashine ) dodatkom specijalne magle zraci inteligentnih rasvjetnih uređaja postaju vidljivi, što cijeli show podiže na viši nivo

3. Disco kugla – upotreba ovog retro efekta može mnogo doprinjeti vizualno doživljaju na plesnom podiju. Njih podstavljamo na specijalne namjenske nosače pa je stoga njihova uporaba omogućena u večini svečanih sala.

4. Light kontrola – daleko najbitnija stavka svjetlosnog showa je kontrola inteligentnih uređaja tokom cijele svadbene svečanosti.

Automatizirana rasvjeta Kombinacija boja

Rasvjeta kakva se koristi u popularnim Tv emisijama i velikim koncertima na Vašem plesnom podiju

Kombinacijom široke palete boja i projekcijom raznih oblika postižu se fantastični efekti na plesnom podiju

100% kontrola Opcije za sve

Intenzitet i boje rasvjete su pod stalnom kontrolom našeg tehničara

Od najmanjih do največih plesnih površina Light show savršeno se uklapa u vjenčanje

Dekorativna rasvjeta

U našoj ponudi nalaze se i ostali tipovi scenske rasvjete koja se može iskoristiti za kreativne svjetlosne dekoracije stolova , cvijetnih aranžmana, lukova, statua ...

Vrlo popularna usluga bojanja stola mladenaca led rasvjetom. Radi se o rasvjeti koja ne stvara toplinu pa se može staviti ispod stola bez rizika od zapaljenja i opeklina.

 Gobo projekcija

Ispišite svjetlom svoja imena ili inicijale

Laserskom izradom gobo-a i ugradnjom u jedan od naših uređaja, možemo ispisati vaša imena, ili inicijale na zidu, plafonu, fasadi i sl.

Najbolje je to što je gobo projekcija potpuno fleksibilna, što znači da gobo može promijeniti boju u bilo kojem trenutku, može se rotirati oko svoje osi, lebdjeti po zidu plafonu ili podijumu.

Specijalni efekti

Naglasite određene trenutke vjenčanja atraktivnim specijalnim efektima !

Balončići – od sapunice su najpopularniji efekt za prvi ples mladenaca, ulaska u salu. Koriste se najkvalitetnije tekučine i stoga nema straha od mrlja ili klizavog poda.

Suhi led – niski dim je efekt koji se najčešće koristi za prvi ples ili rezanje torte. Definitivno se radi o najspektakularnijem efektu za prvi ples jer se u kombinaciji sa rasvjetom, postiže efekt plesa po oblacima.

Konfete – predstavljaju jedan od tradicionalnih efekata na vjenčanjima. Mogu se koristiti prilikom čina vjenčanja, prilikom prvog poljubca, ulaska mladenaca u salu.

Svjetlosni top

Budite u centru pažnje na svom vjenčanju! Ako želite da sve oči budu uperene u vas dok ulazite u dvoranu, plešite svoj prvi ples i sječete svadbenu tortu, ovo je stvar za vas.

Snažan top svjetlosti osvjetlit će vas u istom trenutku dok se ostala svjetla u dvorani polako ugase ili promjene u neku tamniju boju.

Copyright © MrLight.com.hr. Sva prava pridržana. Izrada Weblogic Studio